Laat uw buitengevel schilderen of kaleien door Rony Wuyts

Uw buitengevel en uw ramen en deuren hebben na verloop van tijd nood aan een nieuwe laag verf. Alleen zo blijven ze stralen zoals toen uw huis pas gebouwd was. De verf beschermt het bovendien tegen schade.

 

Doe voor al uw schilderwerk buitenshuis een beroep op de dertig jaar ervaring van Rony Wuyts: dan weet u zeker dat het perfect is. Rony Wuyts werkt altijd zelf mee en bewaakt zo de kwaliteit.

 

Zijn ultieme streven: een uniform geheel, zodat uw huis een mooie uitstraling krijgt. Rony werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten, ook bij het kaleien.

Uw schilder en behanger in de Kempen, Antwerpen en Vlaams-Brabant

De manier waarop u de muren van uw leefruimte of slaapkamer aankleedt, bepaalt de uitstraling van uw huis. Rony Wuyts heeft enkele complexe schildertechnieken onder de knie.

 

Daarmee maakt u écht het verschil in uw interieur.

Bekijk gerust al zijn prestaties op de website.

 

En als uw voorkeur uitgaat naar behang, biedt Rony u een breed gamma aan decoratief papier aan. Zodat u écht vindt wat u zoekt. Vele referenties in de regio (Wiekevorst Heist-op-den-Berg, Herenthout, Grobbendonk, Herentals, Ranst, Antwerpen, Nijlen, Berlaar )

Een professional: je ziet het verschil

Vraag Rony Wuyts zeker ook naar zijn visie. Hij geeft u het advies waarmee u van uw interieur één prachtig geheel maakt. Zo bent u zeker dat uw keuze wérkt.

 

Vraag hem over de vloer voor uw gratis offerte. En weet nu al zeker: een perfect eindresultaat, dat is waar Rony de lat legt. Zodat hij trots kan zijn op het eindresultaat, en zodat u voor vele jaren van uw huis geniet.

 

Bel Rony Wuyts vandaag nog voor uw gratis offerte.